Houd het water in de gaten

Wanneer we uit de vaart zijn door het hoge water in rivier de IJssel krijgen we vaak de vraag: hoelang gaat het duren? Nou, dat is altijd heel lastig te voorspellen. Hoog water in de grote rivieren is afhankelijk van een groot aantal factoren. Waterpeilen.nl doet een heel aardige poging om voorspellingen te doen over de waterstand. Ten tijde van hoog water publiceert de website elke paar dagen een update.

Meer informatie op www.waterpeilen.nl

Pinnen op het Wijhese veer

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom is het sinds kort mogelijk om per pin te betalen. Dit kan zowel contactloos als op een reguliere manier. Vooral een uitkomst voor klanten die geen contant geld bij zich hebben. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Vraag ernaar bij de schipper of student.

Foto: De Stentor

Nieuwe website gelanceerd

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. De website is geschikt gemaakt voor computers, tablets en telefoons. Op deze manier willen wij het serviceniveau naar onze klanten hoog houden. Op de nieuwe website vindt u uiteraard een overzichtelijk tarievenoverzicht, de vaartijden, het laatste nieuws en nog veel meer....